borélményekBorkóstoló ajánlataink
Közel 10 éve a magyar topgasztronómiában jelen lévő pincészet, négy – elsősorban magyar – szőlőfajta, közel 3 hektár organikusan művelt szőlőterület. Látogasson el hozzánk és legyen részese az élménynek!
RészletekMucsi Zalán a Grál Borpince megálmodója 2008 óta gazdálkodik családjával Gyönkön, a Tolnai Borvidéken. Jelenleg 2,5 hektár területen termesztenek és öt szőlőfajtával dolgoznak: Szürkebarát, Rajnai Rizling, Kadarka, Kékfrankos, Merlot-Cabernet Franc.
Mucsi Zalán nagy hangsúlyt fektet a természetes borkészítésre. A kezdetek óta organikusan művelt területeik meredek domboldalakon fekszenek. Az itteni talajösszetétel rendkívül sokrétű és kedvez a szőlőtermesztésnek.
Közel 10 éve a magyar topgasztronómiában jelen lévő pincészet, négy – elsősorban magyar – szőlőfajta, közel 3 hektár organikusan művelt szőlőterület. Látogasson el hozzánk és legyen részese az élménynek!
Részletek